Nigiri to najbardziej ceniona przez Japończyków forma Sushi.
Formowany w dłoni ryż, przykryty drugim, głównym składnikiem.
Prostota kompozycji pozwala docenić sposób przyrządzenia ryżu, świeżość składników i kunszt Sushi Chef’a.
Jeśli masz ochotę na surową rybę, wybierz: łosoś, tuńczyk Bluefin, okoń morski, seriola lub przegrzebki.
Jeżeli wolisz inną opcję niż surowa, wybierz: parzony kalmar, krewetka gotowana lub w tempurze, gotowana ośmiornica, grillowany węgorz, marynowana makrela.
Polecamy też wersje wegetariańskie i wegańskie: japoński omlet
Tamago, smażone tofu Inari oraz awokado.
Zamów teraz z dostawą
Szczegóły dostawySo-An Sushi © 2024 Strona internetowa stworzona przez agencję reklamową VREEGO
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić Ci najlepszą jakość na naszej stronie! Polityka prywatności
Rozumiem